Om Oss

Välkommen till CasaCaris - din premium E-handel baserad i Sverige, med leveranser från metropolen Hallsberg! Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en fantastisk upplevelse av högkvalitativa produkter som garanterat kommer att ge dig euforiska smakupplevelser.

Vi levererar just nu bara inom Sverige. Resten av Europeiska unionen kommer snart. Våra leveranser sker diskret i neutrala brev utan logotyp för att säkerställa din integritet och konfidentialitet.

För oss är din nöjdhet och tillfredsställelse av högsta prioritet. Vår vision är att förse dig med premium kvalitetsprodukter som verkligen gör stor skillnad i ditt liv och tar med dig på en resa av njutning och glädje.

Vi skickar dina beställningar med PostNord varje vardag klockan 16.00, och varje paket är spårbart så att du kan följa din leverans på dess resa till dig.

På vår hemsida hittar du information på tre olika språk - Svenska, Engelska och Spanska, för att göra det så enkelt som möjligt för alla våra kunder att handla hos oss.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp.

Slå en pling på 0735-626747

Vi finns här för dig och ser fram emot att ge dig en förstklassig shoppingupplevelse på CasaCaris.com

Välkommen till en värld av prima kvalitetsprodukter och smakfulla upplevelser!

VAT 

SE570211625101SE